LEAF

life encounter a foundation

Welkom op de Nederlandse pagina van de LEAF Stichting

Nederlanders onder elkaar


Aangezien we oorspronkelijk Nederlanders zijn doen we er goed aan om ook een pagina in onze eigen taal aan te bieden. Hier willen we graag uitleggen wat we zoal te bieden hebben.


Wij (Dick & Johanna)  zijn al heel wat jaartjes verdwenen uit Nederland, maar onze 'roots' liggen daar nog steeds en we hebben er ook kinderen en  kleinkinderen, iets wat heel erg trekt. Als we op verlof of vakantie zijn (gemiddeld eens per jaar) dan genieten we weer van ons kikkerland.


Wij verzorgen ook in Nederland geregeld seminars op het gebied van communicatie, huwelijks-verrijking en opvoeding. Meestal doen we dat op verzoek van een kerkelijke gemeente, maar soms ook op individueel verzoek.


We hebben inmiddels heel wat jaartjes ervaring op het gebeid van relatie-counseling en het organiseren van huwelijksweekenden.


Wij zijn werkzaam voor de CAMA die een kantoor in Driebergen hebben. Zij hebben veel mensen uitgezonden naar diverse streken van de wereld, waarvan enkelen naar Azie.

 

De LEAF Stichting is een nieuw initiatief sinds october 2012. Het is een legale manier om goed te doen aan minderbedeelden in dit deel van de wereld.


LEAF doet dat door middel van Coaching, Micro Kredieten en Ontwikkelings-projekten.